ترجمه مقاله Evaluating the effect of corporate social responsibility communication on mobile telephone customers(ارزیابی اثر ارتباط مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها بر مشتریان تلفن همراه) در 12صفحه فارسی در قالب فایل Word همراه با اصل مقاله لاتین آماده شده است. این مقاله توسط مترجمان حرفه ای ترجمه شده است. کیفیت ترجمه تضمین شده است.
چکیده:
هدف عمده این مطالعه، بررسی این موضوع است که ارزش اجتماعی درک شده ناشی از ابتکار عمل مسئولیت پذیری اجتماعی یک شرکت حقوقی، چگونه بر بازده خدمات مشتریان تاثیر می گذارد. برای تحلیل داده های جمع آوری شده از 258 کاربر خدمات ارتباط از راه دور، از الگوی مدل معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد که ارزش اجتماعی درک شده اثر مستقیم قدرتمندی بر CSR مربوط به اظهارات شفاهی داشت. در حالیکه، اعتبار CSR هیچ اثر مستقیم و معناداری بر اظهارات شفاهی یا هزینه های جابجایی به خدمات دهنده دیگر نداشت. اعتماد بر تاثیر هر دو متغیر مستقل بر پیامدهای مشتریان نقش میانجی داشت. مطابق این نتایج، ارزش اجتماعی درک شده به شناخت ما از اینکه اقدامات CSR چگونه در محیط رسانه های اجتماعی تاثیر می گذارد، کمک می کند.
1-مقدمه:
تعداد روزافزونی از مقالات تجاری این نکته را برجسته می کند که مسئولیت اجتماعی شرکتهای حقوقی(CSR) تبدیل به یک موضوع تجاری فراگیر شده است(نمونه، اکونومیست، 2008). به علاوه اینها، تردید اندکی وجود دارد که CSR اکنون به طور وسیعی به عنوان یک نکته استراتژیک در همه صنایع شناخته شده است(پورتر و کرامر، 2006؛ رحمان و نورمان، 2016). اگر چه، بعضی از پژوهشگران خاطر نشان می کنند که ممکن است در میزان سرمایه گذاری CSR معتبر در CSR اغراق شده باشد(هولکامب و همکاران، 2007). در عوض، اکنون کسب و کارهای بیشتری برای اولین بار معرفی فعالیتهای CSR را با استفاده از فعالیتهای جاری زیر پرچم CSR، یا از طریق ارتقاء فعالیتهای CSR، جهت دستیابی به هنجارهای صنعتی، وجهه همت خود قرار داده اند(برتلز و پلوزا، 2008). با این حال، لئو و هاتاچاریا(2006) بر این عقیده اند که ما از اثرات CSR بر عملکرد شرکتها، بخصوص اثرات ناشی از ابتکار عمل های CSR خاص، درک بسیار محدودی داریم(پلوزا و شانگ، 2011). اکنون بسیاری از شرکتها که به تمرکز روز افزون رسانه ها بر اقدامات CSR توجه نشان می دهند، فعالیتهای مسئولیت اجتماعی خود را به سهامداران منتقل می کنند(گوپا و پیرش، 2008؛ لئو و هاتاچاریا، 2006). بخصوص، شرکتها می توانند سرمایه اعتباری(reputational capital) خود را از طریق اقدامات CSR ایجاد کنند، اقداماتی که به شرکتها کمک می کند تا به مشروعیت سازمانی دست یابند(پانوار و همکاران، 2014آ). بر این اساس، گوپا و پیرش(2008) خاطر نشان می کنند که خرده فروشان به طور فزاینده ای، زمان و هزینه بیشتری برای فعالیتهای مربوط به CSR صرف می کنند تا بر مشتریان اثر بگذارند. آنها بر این باورند که خرده فروشان برای انتقال فعالیتهای CSR خود، به طور برنامه ریزی شده تلاش می کنند. در هر حال، جونز و همکاران(2007) پیشنهاد می دهند که میزان تعهد واقعی نسبت به مشتریان در مورد مسائل مربوط به CSR پایین است و تحقیقات بیشتر در مورد اینکه چگونه خرده فروشان و خدمات دهندگان فعالیتهای CSR مورد نیاز خود را انتقال می دهند، لازم است.
جهت مشاهده ادامه ترجمه مقاله بر دکمه خرید ترجمه مقاله کلیک کنید