دانلود ترجمه مقاله آی اس آی  Liking, salt taste perception and use of table salt when consuming reduced-salt chicken stews in light of South Africa's new salt regulations

دانلود ترجمه مقاله آی اس آی Liking, salt taste perception and use of table salt when consuming reduced-salt chicken stews in light of South Africa's new salt regulations

نام مقاله:
Liking, salt taste perception and use of table salt when consuming reduced-salt chicken stews in light of South Africa's new salt regulations
نام نویسندگان:
H.L. De Kock, E.H. Zandstra, N. Sayed, E. Wentzel-Viljoen
مجله:
Appetite ، Volume 96
سال انتشار:
2016
تعداد صفحات مقاله:
8
تعداد صفحات ترجمه فارسی
16
Abstract:

This study investigated the impact of salt reduction on liking, salt taste perception, and use of table salt when consuming chicken stew in light of South Africa's new salt recommendations. In total, 432 South-African consumers (aged 35.2 ± 12.3 years) consumed a full portion of a chicken stew meal once at a central location. Four stock cube powders varying in salt content were used to prepare chicken stews: 1) no reduction – 2013 Na level; regular salt level as currently available on the South African market (24473 mg Na/100 g), 2) salt reduction smaller than 2016 level, i.e. 10%-reduced (22025 mg Na/100 g), 3) 2016 salt level, as per regulatory prescriptions (18000 mg Na/100 g), 4) 2019 salt level, as per regulatory prescriptions (13000 mg Na/100 g). Consumers were randomly allocated to consume one of the four meals. Liking, salt taste perception, and use of table salt and pepper were measured. Chicken stews prepared with reduced-salt stock powders were equally well-liked as chicken stews with the current salt level. Moreover, a gradual reduction of the salt in the chicken stews resulted in a reduced salt intake, up to an average of 19% for the total group compared to the benchmark 2013 Na level stew. However, 19% of consumers compensated by adding salt back to full compensation in some cases. More salt was added with increased reductions of salt in the meals, even to the point of full compensation. Further investigation into the impacts of nutrition communication and education about salt reduction on salt taste perception and use is needed. This research provides new consumer insights on salt use and emphasises the need for consumer-focused behaviour change approaches, in addition to reformulation of products.

توضیحات:
ترجمه مقاله آی اس آی Liking, salt taste perception and use of table salt when consuming reduced-salt chicken stews in light of South Africa's new salt regulations در 16صفحه فارسی در قالب فایل Word همراه با اصل مقاله لاتین آماده شده است. این مقاله توسط مترجمان حرفه ای ترجمه شده است. کیفیت ترجمه تضمین شده است.


فرم ثبت سفارش ترجمه مقاله

نام و نام خانوادگی:
 
شماره تماس:
آدرس ایمیل:
زمان تحویل به روز:
:توضیحات
بخشهایی از این مقاله که مایل نیستید ترجمه شوند(در صورتی که مایل نیستید بخشها یا صفحاتی از این مقاله ترجمه شوند، آنها را در کادر زیر مشخص کنید. در اینصورت هزینه ترجمه مقاله کمتر خواهد شد).



اعداد زیر را وارد کنید.
 

نکات قابل توجه

  • در هنگام ثبت سفارش اطلاعات تماس بخصوص شماره همراه را به دقت وارد فرمایید تا هزینه ترجمه و زمان تحویل از طریق اطلاعات تماس مقدور شود.
  • مبنای محاسب هزینه ترجمه به صورت کلمه ای و بر اساس زمان تحویل می باشد. در سفارشات عادی هزینه ترجمه کلمه ای 10 تومان می باشد. و سفارشات فوری بر اساس زمان تحویل متغیر است.
  • سفارش عادی سفارشی است که که با ترجمه روزانه 1000(هزار کلمه) قابل آماده سازی باشد)
  • بعد از اعلام هزینه ترجمه و زمان آماده سازی آن و در صورت تمایل، 50 درصد هزینه ترجمه کل مقاله به عنوان بیعانه دریافت خواهد شد.
  • ترجمه مقاله به صورت روان و توسط مترجم حرفه ای و در قالب فایل WORD صورت می گیرد.

فرم ثبت نظرات

نام و نام خانوادگی:
 
آدرس ایمیل:
   
:نظر شما
 

نظرات کاربران: