دانلود ترجمه مقاله آی اس آی  Using the animal to the last bit: Consumer preferences for different beef cuts

دانلود ترجمه مقاله آی اس آی Using the animal to the last bit: Consumer preferences for different beef cuts

نام مقاله:
Using the animal to the last bit: Consumer preferences for different beef cuts
نام نویسندگان:
Gabriele Scozzafava, Armando Maria Corsi, Leonardo Casini, Caterina Contini, Simone Mueller Loose
مجله:
Appetite ، Volume 96
سال انتشار:
2016
تعداد صفحات مقاله:
10
تعداد صفحات ترجمه فارسی
20
Abstract:

Objectives

To examine individual associations between aspects of the family eating environment (home food availability, parental modeling, and food restriction) and adolescent dietary intake and explore the combined relationship (i.e., environment profiles) between these aspects of the family eating environment and adolescent dietary intake.

Methods

Adolescents [14.4 years old (SD = 2.0)] and their parents (N = 2383 parent–adolescent pairs] participated in 2 coordinated, population-based studies. Adolescent surveys were completed at school and parent surveys were conducted via mail or phone.

Results

Healthy home food availability was positively associated with fruit/vegetable intake and negatively associated with soda and snack food intake in adolescents. Healthy parental modeling was negatively associated with adolescent soda consumption. Food restriction was positively associated with fruit/vegetable consumption and snack food intake. Examination of family eating environment profiles revealed that it was the home food availability component of the profiles that was associated with observed differences in fruits/vegetable consumption, whereas the parental modeling and food restriction components contributed to differences in soda and snack foods consumption.

Conclusions

Findings indicate that among the three aspects of the family eating environment explored, making healthy food available at home was most consistently associated with healthy dietary intake in adolescents.

توضیحات:
ترجمه مقاله آی اس آی Using the animal to the last bit: Consumer preferences for different beef cuts در 20صفحه فارسی در قالب فایل Word همراه با اصل مقاله لاتین آماده شده است. این مقاله توسط مترجمان حرفه ای ترجمه شده است. کیفیت ترجمه تضمین شده است.


فرم ثبت سفارش ترجمه مقاله

نام و نام خانوادگی:
 
شماره تماس:
آدرس ایمیل:
زمان تحویل به روز:
:توضیحات
بخشهایی از این مقاله که مایل نیستید ترجمه شوند(در صورتی که مایل نیستید بخشها یا صفحاتی از این مقاله ترجمه شوند، آنها را در کادر زیر مشخص کنید. در اینصورت هزینه ترجمه مقاله کمتر خواهد شد).



اعداد زیر را وارد کنید.
 

نکات قابل توجه

  • در هنگام ثبت سفارش اطلاعات تماس بخصوص شماره همراه را به دقت وارد فرمایید تا هزینه ترجمه و زمان تحویل از طریق اطلاعات تماس مقدور شود.
  • مبنای محاسب هزینه ترجمه به صورت کلمه ای و بر اساس زمان تحویل می باشد. در سفارشات عادی هزینه ترجمه کلمه ای 10 تومان می باشد. و سفارشات فوری بر اساس زمان تحویل متغیر است.
  • سفارش عادی سفارشی است که که با ترجمه روزانه 1000(هزار کلمه) قابل آماده سازی باشد)
  • بعد از اعلام هزینه ترجمه و زمان آماده سازی آن و در صورت تمایل، 50 درصد هزینه ترجمه کل مقاله به عنوان بیعانه دریافت خواهد شد.
  • ترجمه مقاله به صورت روان و توسط مترجم حرفه ای و در قالب فایل WORD صورت می گیرد.

فرم ثبت نظرات

نام و نام خانوادگی:
 
آدرس ایمیل:
   
:نظر شما
 

نظرات کاربران: