دانلود ترجمه مقاله آی اس آی  Help the climate, change your diet: A cross-sectional study on how to involve consumers in a transition to a low-carbon society

دانلود ترجمه مقاله آی اس آی Help the climate, change your diet: A cross-sectional study on how to involve consumers in a transition to a low-carbon society

نام مقاله:
Help the climate, change your diet: A cross-sectional study on how to involve consumers in a transition to a low-carbon society
نام نویسندگان:
Joop de Boer, Annick de Witt, Harry Aiking
مجله:
Appetite ، Volume 98
سال انتشار:
2016
تعداد صفحات مقاله:
9
تعداد صفحات ترجمه فارسی
18
Abstract:

This paper explores how the transition to a low-carbon society to mitigate climate change can be better supported by a diet change. As climate mitigation is not the focal goal of consumers who are buying or consuming food, the study highlighted the role of motivational and cognitive background factors, including possible spillover effects. Consumer samples in the Netherlands (n = 527) and the United States (n = 556) were asked to evaluate food-related and energy-related mitigation options in a design that included three food-related options with very different mitigation potentials (i.e. eating less meat, buying local and seasonal food, and buying organic food). They rated each option's effectiveness and their willingness to adopt it. The outstanding effectiveness of the less meat option (as established by climate experts) was recognized by merely 12% of the Dutch and 6% of the American sample. Many more participants gave fairly positive effectiveness ratings and this was correlated with belief in human causation of climate change, personal importance of climate change, and being a moderate meat eater. Willingness to adopt the less meat option increased with its perceived effectiveness and, controlling for that, it was significantly related to various motivationally relevant factors. The local food option appealed to consumer segments with overlapping but partly different motivational orientations. It was concluded that a transition to a low carbon society can significantly benefit from a special focus on the food-related options to involve more consumers and to improve mitigation.

توضیحات:
ترجمه مقاله آی اس آی Help the climate, change your diet: A cross-sectional study on how to involve consumers in a transition to a low-carbon society در 18صفحه فارسی در قالب فایل Word همراه با اصل مقاله لاتین آماده شده است. این مقاله توسط مترجمان حرفه ای ترجمه شده است. کیفیت ترجمه تضمین شده است.


فرم ثبت سفارش ترجمه مقاله

نام و نام خانوادگی:
 
شماره تماس:
آدرس ایمیل:
زمان تحویل به روز:
:توضیحات
بخشهایی از این مقاله که مایل نیستید ترجمه شوند(در صورتی که مایل نیستید بخشها یا صفحاتی از این مقاله ترجمه شوند، آنها را در کادر زیر مشخص کنید. در اینصورت هزینه ترجمه مقاله کمتر خواهد شد).



اعداد زیر را وارد کنید.
 

نکات قابل توجه

  • در هنگام ثبت سفارش اطلاعات تماس بخصوص شماره همراه را به دقت وارد فرمایید تا هزینه ترجمه و زمان تحویل از طریق اطلاعات تماس مقدور شود.
  • مبنای محاسب هزینه ترجمه به صورت کلمه ای و بر اساس زمان تحویل می باشد. در سفارشات عادی هزینه ترجمه کلمه ای 10 تومان می باشد. و سفارشات فوری بر اساس زمان تحویل متغیر است.
  • سفارش عادی سفارشی است که که با ترجمه روزانه 1000(هزار کلمه) قابل آماده سازی باشد)
  • بعد از اعلام هزینه ترجمه و زمان آماده سازی آن و در صورت تمایل، 50 درصد هزینه ترجمه کل مقاله به عنوان بیعانه دریافت خواهد شد.
  • ترجمه مقاله به صورت روان و توسط مترجم حرفه ای و در قالب فایل WORD صورت می گیرد.

فرم ثبت نظرات

نام و نام خانوادگی:
 
آدرس ایمیل:
   
:نظر شما
 

نظرات کاربران: