دانلود ترجمه مقاله آی اس آی  The effects of increased serving sizes on consumption

دانلود ترجمه مقاله آی اس آی The effects of increased serving sizes on consumption

نام مقاله:
The effects of increased serving sizes on consumption
نام نویسندگان:
Chris Hydock, Anne Wilson, Karthik Easwar
مجله:
Appetite ، Volume 101
سال انتشار:
2016
تعداد صفحات مقاله:
9
تعداد صفحات ترجمه فارسی
18
Abstract:

Abstract

The US Food and Drug Administration recently revealed that it is considering modifying the Nutrition Facts Panels required on packaged foods. One proposed change is increasing serving sizes included on labels, which has two potential implications. Larger serving sizes could increase consumption if consumers use the serving sizes displayed as a reference point for their own consumption (McFerran et al., 2010). Alternatively, larger serving sizes that depict increased values of negative nutrients (e.g. calories) could lead consumers to perceive foods as less healthy, thereby reducing consumption (Russo et al., 1986). In study 1 (Online sample, N = 208, Mage = 32, SDage = 12), participants saw pictures of packaged food items and nutrition labels. The labels, depicted either the existing or larger serving size. Across all foods, larger serving sizes led to lower health perceptions. Labels with larger serving sizes were rated as more representative of typical consumption. Study 2 (Online sample, N = 347, Mage = 31, SDage = 10) used the same design as study 1, but required participants to virtually portion foods. While serving sizes did not impact the amount of food consumers portioned, those who saw labels with larger serving sizes estimated that they portioned out more calories. In study 3 (Student sample, N = 198, Mage = 20, SDage = 1), participants were given M&Ms to eat, paired with a nutritional label depicting either the current or a larger serving size, while participating in unrelated surveys. Participants presented with the larger serving size label consumed less than those presented with the current serving size label. Together, the results suggest that the proposed increase in serving sizes on Nutrition Facts Panels could lower consumption of high-calorie foods.

توضیحات:
ترجمه مقاله آی اس آی The effects of increased serving sizes on consumption در 18صفحه فارسی در قالب فایل Word همراه با اصل مقاله لاتین آماده شده است. این مقاله توسط مترجمان حرفه ای ترجمه شده است. کیفیت ترجمه تضمین شده است.


فرم ثبت سفارش ترجمه مقاله

نام و نام خانوادگی:
 
شماره تماس:
آدرس ایمیل:
زمان تحویل به روز:
:توضیحات
بخشهایی از این مقاله که مایل نیستید ترجمه شوند(در صورتی که مایل نیستید بخشها یا صفحاتی از این مقاله ترجمه شوند، آنها را در کادر زیر مشخص کنید. در اینصورت هزینه ترجمه مقاله کمتر خواهد شد).



اعداد زیر را وارد کنید.
 

نکات قابل توجه

  • در هنگام ثبت سفارش اطلاعات تماس بخصوص شماره همراه را به دقت وارد فرمایید تا هزینه ترجمه و زمان تحویل از طریق اطلاعات تماس مقدور شود.
  • مبنای محاسب هزینه ترجمه به صورت کلمه ای و بر اساس زمان تحویل می باشد. در سفارشات عادی هزینه ترجمه کلمه ای 10 تومان می باشد. و سفارشات فوری بر اساس زمان تحویل متغیر است.
  • سفارش عادی سفارشی است که که با ترجمه روزانه 1000(هزار کلمه) قابل آماده سازی باشد)
  • بعد از اعلام هزینه ترجمه و زمان آماده سازی آن و در صورت تمایل، 50 درصد هزینه ترجمه کل مقاله به عنوان بیعانه دریافت خواهد شد.
  • ترجمه مقاله به صورت روان و توسط مترجم حرفه ای و در قالب فایل WORD صورت می گیرد.

فرم ثبت نظرات

نام و نام خانوادگی:
 
آدرس ایمیل:
   
:نظر شما
 

نظرات کاربران: